ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ-ΕΛΛΑΣ

Η Διεθνής Διαφάνεια – Ελλάς προσφέρει την ευκαιρία σε δυο (2) προπτυχιακούς φοιτητές να εφαρμόσουν τις γνώσεις που αποκομίζουν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία, κάνοντας εξάμηνη πρακτική άσκηση, με ημιαπασχόληση σε ημέρες και ώρες της επιλογής τους, κατόπιν συνεννόησης.
Ως εκπαιδευόμενοι θα αποκτήσουν μια εικόνα των δραστηριοτήτων της Διεθνούς Διαφάνειας – Ελλάδος και θα συμβάλλουν στην αποστολή της. Τα καθήκοντα που θα εκτελούν θα εποπτεύονται και θα ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες της οργάνωσης (π.χ. στα projects Business Integrity Forum, Integrity Pact, social media κλπ).
ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΙΤΗΣΗ
Προπτυχιακοί φοιτητές, τουλάχιστον 18 ετών, οι οποίοι μιλούν άπταιστα την Αγγλική.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ
Θα πρέπει να αποσταλεί το βιογραφικό στην ηλεκτρονική διεύθυνση tihellas@otenet.gr, ως τις 15 Ιανουαρίου 2018, με τίτλο στο e-mail «ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗ».
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Η διαδικασία επιλογής θα αρχίσει την επομένη της ημερομηνίας λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων και θα διαρκέσει περίπου δυο (2) εβδομάδες, κατά την διάρκεια των οποίων θα διενεργηθούν συνεντεύξεις στα γραφεία της Διεθνούς Διαφάνειας – Ελλάδος (Θέτιδος 4, Αθήνα).
Βεβαιωθείτε ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας!
Όταν ολοκληρωθεί η επιλογή, θα ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Πηγή Γιατρά στο τηλ. 210 7224940.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο