Γνώρισε την ομάδα

Δρ Άγγελος Κασκάνης

Εκτελεστικός Διευθυντής 

Ο Δρ Άγγελος Κασκάνης είναι κάτοχος προπτυχιακού και διδακτορικού διπλώματος από το Τμήμα Παρευξείνιων Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, καθώς και μεταπτυχιακού διπλώματος από τη Νομική Σχολή του ίδιου Πανεπιστημίου.

Έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος, συντονιστής προγραμμάτων και επιστημονικός συνεργάτης σε μη κυβερνητικές οργανώσεις και ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Μιλάει αγγλικά, ρωσικά, γερμανικά και τουρκικά.

 

Πηγή Γιατρά
Administrative Manager

Η Πηγή Γιατρά είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος MSc στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Ξεκίνησε την συνεργασία της με την ΔΔ-Ε τον Ιανουάριο του 2014 ως Office Supervisor. Από το 2004  έως το 2011 εργάστηκε στην COSMOTE στην Διεύθυνση Πωλήσεων  και  στην Διεύθυνση Εταιρικών Σχέσεων, ως Sponsorships Coordinator στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων. Έχει διδάξει Επικοινωνία και Marketing σε IEK καθώς και Διαχείριση Πολιτισμού σε Σχολεία Δια Βίου Μάθησης. Μιλά Αγγλικά, Ισπανικά και Τουρκικά. Από το 2016 είναι εθελόντρια σε δομές προσφύγων στην Αθήνα. Ασχολείται ερασιτεχνικά με την φωτογραφία.


Αντώνης Μπαλτάς
Δικηγόρος – Legal Advocacy Expert

Ο Αντώνης Μπαλτάς είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με έδρα την Αθήνα, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος της Νομικής Σχολής ΔΠΘ στο γνωστικό αντικείμενο του ουσιαστικού ποινικού δικαίου. Επιμελητής ύλης του Επιστημονικού Περιοδικού «Ποινικά Χρονικά» από το 2007. Έχει διατελέσει ειδικός συνεργάτης σε φορείς αρμόδιους για την καταπολέμηση της διαφθοράς και έχει συμμετάσχει σε αρκετές διαδικασίες αξιολόγησης της χώρας από Διεθνείς Οργανισμούς και αρμόδιους φορείς. Έχει διατελέσει αξιολογητής σε διεθνείς αξιολογήσεις άλλων χωρών στο πλαίσιο της δράσης της Ομάδας Κρατών κατά της Διαφθοράς (GRECO) που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Συμβουλίου της Ευρώπης και του Μηχανισμού Επισκόπησης Εφαρμογής της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών κατά της Διαφθοράς (UNCAC). Έχει οριστεί μέλος νομοπαρασκευαστικών επιτροπών σχετικών με την καταπολέμηση της διαφθοράς και της οικονομικής εγκληματικότητας. Συμβάλλει στο έργο της Διεθνούς Διαφάνειας Ελλαδας ως Legal Advocacy Expert με αντικείμενο προώθηση πρότασης – οδικού χάρτη της ΔΔ-Ε για την βέλτιστη δυνατή ενσωμάτωση της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 2019/1937 σχετικά με την προστασία των προσώπων που αναφέρουν παραβιάσεις του δικαίου της Ένωσης.


Γιώργος Κυροδήμος
Εθελοντής – Συντονιστής της πρωτοβουλίας “Greek Arms Watch”

Ο Κυροδήμος Γεώργιος σπούδασε στο Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής του Πανεπιστήμιου Πατρών. Από τον Μάρτιο του 2022 απασχολείται στον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ). Τα κύρια ενδιαφέροντα του περιλαμβάνουν την κυβερνοασφάλεια, την αμυντική βιομηχανία, τις νέες τεχνολογίες και τις διεθνείς σχέσεις. Ασχολείται ερασιτεχνικά με την σκοποβολή και είναι μέλος συλλόγων  που προωθούν την παράδοση και τον χορό. Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά.

_________________________________________________

Κώδικας Δεοντολογίας & Συμπεριφοράς Εργαζομένων

Μετάβαση στο περιεχόμενο