Πρόσκληση σε webinar | «Αναπτύσσοντας εσωτερικούς & εξωτερικούς διαύλους αναφορών – Whistleblowing» | 19/7 | 17.00

Σας προσκαλούμε στην online ανοιχτή συζήτηση με θέμα:

«Αναπτύσσοντας εσωτερικούς & εξωτερικούς διαύλους αναφορών» στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής οδηγίας για την προστασία των Whistleblowers

την Τετάρτη 19 Ιουλίου στις 17.00.


Θα αναλύσουμε τα πρόσφατα δεδομένα για το Whistleblowing στην Ελλάδα, θα αναφερθούμε στις καλές πρακτικές από οργανισμούς στην προσπάθεια δημιουργίας μιας πιο ανοιχτής κουλτούρας και διαφάνειας στο χώρο εργασίας, καθώς επίσης και τις μεθόδους και τους τρόπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους οργανισμούς στην ανάπτυξη αυτών των διαύλων επικοινωνίας και παραλαβής αναφορών.


Agenda:
– Εισαγωγή στη φιλική πρoς τους whistleblowers κουλτούρα στον χώρο εργασίας – πώς προωθείται η διαφάνεια, η ηθική και το υγιές εργασιακό περιβάλλον.


– Αποτελεσματικά κανάλια αναφοράς – συμβουλές για την εγκαθίδρυση προσβάσιμων και αποτελεσματικών μηχανισμών αναφοράς σε εταιρείες και οργανισμούς. Ποια κανάλια αναφοράς είναι συμμορφωμένα και πιο αποτελεσματικά;


– Νόμοι και Ηθική για την Προστασία των Whistleblowers – πληροφορίες σχετικά με τον ελληνικό νόμο περί whistleblowing και τις επιπτώσεις στους οργανισμούς.

→ Κάντε εγγραφή τώρα και λάβετε μέρος στη συζήτηση! https://lnkd.in/ezV2gw_H

Παρακολουθείστε το webinar:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο