Νέες παρεμβάσεις για την Ανοιχτή Διακυβέρνηση

Με αισιόδοξες προοπτικές για την αναβάθμιση της Aνοικτής Διακυβέρνησης, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Διεθνούς Διαφάνειας Ελλάδος (ΔΔ-Ε) και του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ), με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γρηγόρη Ζαριφόπουλο.

Σε μια ιδιαιτέρως παραγωγική συνάντηση εργασίας, οι εκπρόσωποι της ΔΔ-Ε (κ.κ. Ζέφη Νικολάου, Γενική Γραμματέας και Αλέξανδρος Μελίδης, Επιστημονικός Συνεργάτης) και της ΕΕΛΛΑΚ (κ.κ. Διομήδης Σπινέλλης, Πρόεδρος και Δέσποινα Μητροπούλου, Γενική Διευθύντρια) είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον κ. Ζαριφόπουλο για τον εμπλουτισμό του Εθνικού Σχεδίου Δράσης Ανοιχτής Διακυβέρνησης με νέες παρεμβάσεις που θα προωθούν τη διαφάνεια, τη λογοδοσία και τη συμμετοχή, ενώ παράλληλα θα εξειδικεύουν τη Βίβλο Ψηφιακού Μετασχηματισμού, την οποία επεξεργάζεται το Υπουργείο.

Όλα αυτά θα αναλυθούν στην εναρκτήρια συνάντηση των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών που συνδιοργανώνουν η ΔΔ-Ε με την ΕΕΛΛΑΚ, στις 4/12/19 στο “Σεράφειο”, και στην οποία θα παραστεί ο Υφυπουργός κ. Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι φορέων του Δημοσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο