«Διαφάνεια Τώρα!»: πανελλαδική δράση για καταγγελίες διαφθοράς!

Με αφορμή πρόσφατες δημοσιεύσεις για την ενεργοποίηση γραμμής καταγγελιών για περιπτώσεις διαφθοράς από τη Διεθνή Διαφάνεια στη βόρεια Ελλάδα, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η οργάνωση ήδη δραστηριοποιείται πανελλαδικά από το 2013 με την Υπηρεσία «Διαφάνεια Τώρα!».
Η συγκεκριμένη Υπηρεσία, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί το Σεπτέμβριο του 2013, απευθύνεται σε πολίτες σε ολόκληρη την Ελλάδα οι οποίοι έχουν έρθει αντιμέτωποι με τη διαφθορά και επιθυμούν να την καταγγείλουν αλλά κυρίως, να ενεργοποιηθούν οι ίδιοι για την καταπολέμησή της. Η «Διαφάνεια Τώρα!» δίνει τη δυνατότητα στο κάτοικο ακόμα και της πιο απομακρυσμένης περιοχής να επικοινωνήσει με τρόπο άμεσο και απλό με τη Διεθνή Διαφάνεια και να λάβει έγκυρης ενημέρωσης και καθοδήγησης για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
Στη διάρκεια των λίγων μηνών λειτουργίας της Υπηρεσίας «Διαφάνεια Τώρα!», οι εθελοντές μας έχουν υποδεχθεί και καταγράψει περισσότερες από 450 καταγγελίες πολιτών από την Αθήνα, την Κοζάνη, τη Χίο, τις Σέρρες, την Κρήτη, την Αλεξανδούπολη και πολλές ακόμα πόλεις της Ελλάδας.
Υποδεχόμαστε τις καταγγελίες των πολιτών μέσω της ανοιχτής Γραμμής Υποστήριξης 10190 και μέσω της online φόρμας καταγγελίας στην ιστοσελίδα www.diafaneiatora.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο