ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η εκπαίδευση ως ασπίδα εναντίον της διαφθοράς

πρόσκληση
«Η εκπαίδευση ως ασπίδα εναντίον της διαφθοράς»
3η εκδήλωση βράβευσης της Διεθνούς Διαφάνειας στη Θεσσαλονίκη
Για 3η συνεχόμενη χρονιά, έξι μεταπτυχιακοί φοιτητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα βραβευθούν, σε εκδήλωση την οποία συνδιοργανώνουν η Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς – Παράρτημα Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με τίτλο: «Η Εκπαίδευση ως ασπίδα εναντίον της διαφθοράς».
Οι φοιτητές οι οποίοι θα βραβευθούν έχουν καταγωγή από την Αρμενία, τη Γερμανία, τις Η.Π.Α., την Ουκρανία/Ελλάδα και τη Σιγκαπούρη και έχουν εκπονήσει εργασίες με θέμα τη διαφθορά στη Γεωργία, την Ελλάδα, την Κροατία, και τη Μολδαβία κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης του μεταπτυχιακού προγράμματος «Πολιτικές και οικονομικές σπουδές στη σύγχρονη Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη» του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016, στις 18:00, στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, θα χαιρετίσουν η καθηγήτρια Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Οργανισμών, Παρασκευή Νάσκου-Περράκη, και ο καθηγητής Δημήτριος Κυρκιλής, πρόεδρος του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου.
Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των δράσεων και των στόχων της Διεθνούς Διαφάνειας-Ελλάδος από τον κ. Νίκο Πόδα, μέλος της Οργάνωσης, ενώ το συντονισμό και την παρουσίαση των εργασιών των μεταπτυχιακών φοιτητών θα έχει ο Καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Χάρρυ Παπαπανάγος.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.
Η είσοδος είναι ανοιχτή για το κοινό και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης:
πρόγραμμα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΔΤ εκδήλωσης 19.02.2016
 

ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο