ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

2o Διεθνές Συνέδριο FootballAbout

Πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας η εκδήλωση «Έντιμη συμπεριφορά στο ποδόσφαιρο: Η ομάδα σου. Η καριέρα σου. Η ευθύνη σου», σε συνδιοργάνωση της Διεθνούς Διαφάνειας-Ελλάδος και της Super League, στο πλαίσιο του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου FootballAbout.
Στην εκδήλωση μίλησαν:
-ο Νικόλαος Θεοδώρου, Σύμβουλος της Διεθνούς Διαφάνειας-Ελλάδος, ο οποίος παρουσίασε τις δράσεις και τα αποτελέσματα του προγράμματος “Staying on Side” στην Ελλάδα, που υλοποιείται από τη Διεθνή Διαφάνεια-Ελλάδος και τη Super League, με στόχο την πρόληψη του φαινομένου των προκαθορισμένων αγώνων
-ο Graham Peaker, Intelligence Coordinaton at UEFA, ο οποίος παρουσίασε την παγκόσμια αγορά στοιχημάτων, τους μηχανισμούς παρακολούθησης, την πολιτική και τα εργαλεία της UEFA για την καταπολέμηση των προσυνεννοημένων αγώνων
-ο Γιάννης Ζαρώτης, Αθλητικός Ψυχολόγος, ο οποίος παρουσίασε το πρόγραμμα Fair Play της Super League
-o Πιερ Κοσμίδης, Υπεύθυνος Τύπου της Super League, ο οποίος συντόνισε και τη συζήτηση.
Δείτε τις παρουσιάσεις της εκδήλωσης:
Παρουσίαση Ν. Θεοδώρου
Σημείωση:
Η εκδήλωση «Εντιμότητα στο Ποδόσφαιρο: Η ομάδα σου. Η καριέρα σου. Η ευθύνη σου!», υλοποιείται στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο: «Staying on Side», στο οποίο συμμετέχουν έξι παραρτήματα της Διεθνούς Διαφάνειας σε Γερμανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Λιθουανία και Πορτογαλία, υπό τον συντονισμό της Γραμματείας της Διεθνούς Διαφάνειας σε συνεργασία με την European Professional Football Leagues (EPFL) και την German Football League (DFL).
ec
Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης & Πολιτισμού. Η παρούσα έκδοση απηχεί αποκλειστικά τις απόψεις του συγγραφέα και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν είναι σε καμία περίπτωση υπεύθυνη για την οποιαδήποτε χρήση του περιεχομένου.


 

ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο