ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

“Now More Than Ever” 3ο Eτήσιο Forum για τα Think Tanks και την Κοινωνία των Πολιτών

Διαδικτυακή εκδήλωση
από το Dukakis Center του ACT και τη Διεθνή Διαφάνεια Ελλάδος
Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021, 19:00- 20:30
Με αυτή την εκδήλωση οι δύο φορείς συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία των τελευταίων ετών για την ενίσχυση της Κοινωνίας των Πολιτών στην Ελλάδα, καθώς και των πρωτοβουλιών προσφοράς προς την κοινωνία.
Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στον κρίσιμο ρόλο που καλείται να αναλάβει η Κοινωνία των Πολιτών σε μια στιγμή που διαφαίνεται η ελπίδα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, σε μία εποχή που η διεθνής τάξη διστακτικά επανέρχεται σε μία «κανονικότητα», ενώ ταυτόχρονα παραμένει η απειλή των αυταρχικών καθεστώτων.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι και των παρακάτω φορέων της Κοινωνίας των Πολιτών:

  • HumanRights360
  • Millennium Project
  • UNHCR
  • South-East European Research Centre.

Συμμετέχουν, επίσης, ο Αστέριος Γούσιος, φωτογράφος, σκηνοθέτης και μέλος της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας Addart Productions, με αντικείμενο τη συνεισφορά και προώθηση του πολιτισμού και o Δημήτρης Σαββαϊδης, Chief Operating Officer (COO) της Addart Productions.
Τη συζήτηση θα συντονίσουν ο David Wisner, Εκτελεστικός Διευθυντής του Dukakis Center και η Δρ Άννα Δαμάσκου, Πρόεδρος της Διεθνούς Διαφάνειας Ελλάδος.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα προβληθεί σε πρεμιέρα το πρώτο ντοκιμαντέρ μικρού μήκους του Dukakis Center με τίτλο“Now More Than Ever”,
μία συμπαραγωγή με την εταιρία AddArt.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά στον παρακάτω σύνδεσμο
http://bit.ly/Think-Tanks-3
Για την εγγραφή σας πατήστε εδώ

ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο