Συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας κα Διαμαντοπούλου

Ο Πρόεδρος κ. Κώστας Μπακούρης, η κα Αναστασία Μάνου – Γενική Γραμματέας, η κα. Βασιλική Θεοδοσίου – Μέλος ΔΣ και ο κ. Άρις Μ. Συγγρός – Διευθυντής της ΔΔ-Ε, συναντήθηκαν με την Υπουργό Παιδείας κα Άννα Διαμαντοπούλου και έθεσαν τα θεμέλια συνεργασίας με σκοπό την ενθάρρυνση και την καλλιέργεια εννοιών όπως διαφάνεια, ακεραιότητα, αξιοπρέπεια, αξιοκρατία στο ελληνικό σχολείο.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, η Υπουργός Παιδείας κα. Διαμαντοπούλου δεσμεύτηκε να συνεργαστεί με τη ΔΔ-Ε για την προώθηση συγκεκριμένων δράσεων, τόσο μέσα από τα προγράμματα σπουδών όσο και μέσα από διαγωνιστικές δραστηριότητες (π.χ. βράβευση μαθητών την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς), ώστε να συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενεργών και υπεύθυνων πολιτών.
Επίσης επιβεβαιώθηκε η συνεργασία του Υπουργείου και της ΔΔ-Ε για τη στήριξη και άλλων πρωτοβουλιών, όπως η διανομήτου παιδικού βιβλίου-εγχειριδίου που έχει εκδόσει η ΔΔ-Ε Τι κέρδισε ο Άλκης..και τι έχασε ο Λάκης στις σχολικές βιβλιοθήκες.
Ο κύριος Μπακούρης μετά τη συνάντηση δήλωσε ότι ελπίζει στη μακροχρόνια συνεργασία της ΔΔ-Ε με το Υπουργείο και ευχαρίστησε την κα Διαμαντοπούλου για την εποικοδομητική συνάντηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο